Coquilles met avocado
Maak de coquilles schoon: steek een scherp mes bij het scharnier in de opening en snijd de sluitspier door. Doe dit ook aan de andere kant van het scharnier. Open de schelp en snijd de coquille los. Schep de witte coquille uit de schelp en maak de schelp verder leeg. Was de diepe schelphelften af en maak ze droog.
Meng in een kom het limoensap, de olijfolie, de koriander en de oregano. Voeg zout en versgemalen peper toe. Schep de coquilles er voorzichtig door en zet afgedekt 20 minuten in de koelkast.
Snijd het de avocado in blokjes, voeg toe aan het coquillemengsel en bestrooi met de fijngehakte rode peper.
Serveer het gerecht in de schoongemaakte schelpen.
Ingrediënten
Instructies
Maak de coquilles schoon: steek een scherp mes bij het scharnier in de opening en snijd de sluitspier door. Doe dit ook aan de andere kant van het scharnier. Open de schelp en snijd de coquille los. Schep de witte coquille uit de schelp en maak de schelp verder leeg. Was de diepe schelphelften af en maak ze droog.
Meng in een kom het limoensap, de olijfolie, de koriander en de oregano. Voeg zout en versgemalen peper toe. Schep de coquilles er voorzichtig door en zet afgedekt 20 minuten in de koelkast.
Snijd het de avocado in blokjes, voeg toe aan het coquillemengsel en bestrooi met de fijngehakte rode peper.
Serveer het gerecht in de schoongemaakte schelpen.