Crostini met makreel

Crostini met makreel

 200 gr gestoomde makreel in stukken
 2 meergranen pistolets, in lange plakjes
 1 grote teen knoflook, gehalveerd
 3 el olijfolie extra vierge
 75 gr rucola
 2 geroosterde paprika's uit pot, in reepjes
1

Rooster het brood (in lange, dunne plakjes) onder een voorverwarmde grill aan beide kanten goudbruin. Wrijf de sneetjes in met knoflook en besprenkel ze royaal met olijfolie.

2

Verdeel de rucola, makreel en paprikareepjes over de crostini.

Deze vis is rijk aan omega 3-vetzuren, welke beschermen tegen hart- en vaatziekten en passen in een gezond voedingspatroon.

Ingrediënten

 200 gr gestoomde makreel in stukken
 2 meergranen pistolets, in lange plakjes
 1 grote teen knoflook, gehalveerd
 3 el olijfolie extra vierge
 75 gr rucola
 2 geroosterde paprika's uit pot, in reepjes

Instructies

1

Rooster het brood (in lange, dunne plakjes) onder een voorverwarmde grill aan beide kanten goudbruin. Wrijf de sneetjes in met knoflook en besprenkel ze royaal met olijfolie.

2

Verdeel de rucola, makreel en paprikareepjes over de crostini.

Deze vis is rijk aan omega 3-vetzuren, welke beschermen tegen hart- en vaatziekten en passen in een gezond voedingspatroon.
Crostini met makreel