Crostini met makreel
Started 5 February 2021
0 Likes
0 Comments
200 gr gestoomde makreel in stukken
2 meergranen pistolets, in lange plakjes
1 grote teen knoflook, gehalveerd
3 el olijfolie extra vierge
75 gr rucola
2 geroosterde paprika's uit pot, in reepjes
1
Rooster het brood (in lange, dunne plakjes) onder een voorverwarmde grill aan beide kanten goudbruin. Wrijf de sneetjes in met knoflook en besprenkel ze royaal met olijfolie.
2
Verdeel de rucola, makreel en paprikareepjes over de crostini.
Deze vis is rijk aan omega 3-vetzuren, welke beschermen tegen hart- en vaatziekten en passen in een gezond voedingspatroon.
Ingrediënten
200 gr gestoomde makreel in stukken
2 meergranen pistolets, in lange plakjes
1 grote teen knoflook, gehalveerd
3 el olijfolie extra vierge
75 gr rucola
2 geroosterde paprika's uit pot, in reepjes
Instructies
1
Rooster het brood (in lange, dunne plakjes) onder een voorverwarmde grill aan beide kanten goudbruin. Wrijf de sneetjes in met knoflook en besprenkel ze royaal met olijfolie.
2
Verdeel de rucola, makreel en paprikareepjes over de crostini.
Deze vis is rijk aan omega 3-vetzuren, welke beschermen tegen hart- en vaatziekten en passen in een gezond voedingspatroon.