Groenten wrap met kruidige inktvisringen

Groenten wrap met kruidige inktvisringen

 400 gr inktvisringen
 1 el zonnebloemolie
 1 el cajunkruiden + extra om te bestrooien
 4 groentenwraps of 8 kleine tortilla's
 halve kerstomaatjes
 reepjes komkommer
 fijngesneden koriander of platte perterselie
 knoflooksaus
Voor de guacamole:
 2 avocado's, vruchtvlees, grof geprakt
 2 teentje(s) knoflook, geperst
 chili-flakes naar smaak
 vers gemalen peper en zout
1

Schep de inktvisringen om met de olie en de cajunkruiden en zet opzij. Vermeng voor de guacamole de avocado en de knoflook en maak op smaak met chili-flakes, peper en zout en een kneepje limoensap. Snijd de rest van de limoen in parten.

2

Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking en zet de groenten, de kruiden de knoflooksaus, de guacamole en de limoenparten op tafel.

3

Verhit een wok en bak de intkvisringen hierin op hoge pit 2-3 min. omscheppend. Schep ze in een kom en schud om met de extra cajunkruiden. Serveer direct, met de wraps.

Ingrediënten

 400 gr inktvisringen
 1 el zonnebloemolie
 1 el cajunkruiden + extra om te bestrooien
 4 groentenwraps of 8 kleine tortilla's
 halve kerstomaatjes
 reepjes komkommer
 fijngesneden koriander of platte perterselie
 knoflooksaus
Voor de guacamole:
 2 avocado's, vruchtvlees, grof geprakt
 2 teentje(s) knoflook, geperst
 chili-flakes naar smaak
 vers gemalen peper en zout

Instructies

1

Schep de inktvisringen om met de olie en de cajunkruiden en zet opzij. Vermeng voor de guacamole de avocado en de knoflook en maak op smaak met chili-flakes, peper en zout en een kneepje limoensap. Snijd de rest van de limoen in parten.

2

Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking en zet de groenten, de kruiden de knoflooksaus, de guacamole en de limoenparten op tafel.

3

Verhit een wok en bak de intkvisringen hierin op hoge pit 2-3 min. omscheppend. Schep ze in een kom en schud om met de extra cajunkruiden. Serveer direct, met de wraps.

Groenten wrap met kruidige inktvisringen