Elke maand zullen wij drie heerlijke gerechten toevoegen. Zoekt u een bepaalde vissoort, klik dan op het vergrootglas in het menu.
Tong met paddenstoelen, abrikoos en pompoen
Kabeljauw met tomaatjes uit de oven
Krokante zalm en groene asperges
Sashimi salade met wasabi dressing
Pappardelle met langoustines
Gratin van lentegroenten met zalmhaasje
Kruidige tilapia met romige groenten
Zeeduivel met zongedroogde tomaten en kappertjessaus
Zeeduivel met spek en rozemarijn
Kabeljauwhaasjes met smokeye paprikahummus en zeekraalsalade
Tong ‘Wellington’ met pesto
Coquilles met avocado
Schelvis in parmaham met fijn kruidenslaatje
Rolletjes van tong gevuld met pesto en paprika
Coquilles op gemarineerde rodekool
Tajine met zomergroenten en schelvis
Rauw gemarineerde coquilles
Kabeljauw met specerijenjus
Spinazieflensjes met zalm en schapenkaas
Gegrilde kabeljauw met roergebakken groenten
Mosselen koken op klassieke wijze
Dorade in zoutkorst
Zeeduivelcurry met sperziebonen
Bagel met gerookte zalm
Zalmforel uit de oven
Gestoomde zeeduivel in paksoi
Gegrilde kreeft met botersaus
Spaghetti met roze garnalen
Kabeljauwschotel met lente-uitjes, champignons en amandelen
Italiaanse mosselen
Paling in ‘t Groen
Gegrilde roodbaars op kruidencouscous
Gebakken schol met basilicumsaus
Dorade uit de oven
Pikante kabeljauw met wilde rijst
Gebakken dorade met tomaten-basilicumsaus
Roodbaars met groente uit de oven
Bron: Visrecepten.nl