Schelvis in parmaham met fijn kruidenslaatje

Schelvis in parmaham met fijn kruidenslaatje

 200 gr Schelvisfilet, in 4 gelijke stukken
 4 tot 8 plakjes parmaham
 3 el Olijfolie, om te bakken
 25 gr Rucola
 Handvol takjes fijne kruiden, bijv. kervel, bladpeterselie, di
 1 Bosuitje, in ringetjes
 2 tl Kappertjes
 4 el Extra vierge olijfolie
 3 mini-pruimtomaatjes (pomodorini), in plakjes
1

Wikkel de schelvisfilet in de parmaham. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak de visfilets in 5 minuten krokant en net gaar.

2

Meng de rucola met de kruiden, het bosuitje en de kappertjes. Maak de kruidensalade aan met de olijfolie, wat zout en peper.

3

Leg een flinke toef kruidensalade met de tomaatjes op 4 borden. Leg de schelvis erbij.

Omwikkel voor een extra volle smaak de vis ook eens met pancetta (Italiaans spek).

Ingrediënten

 200 gr Schelvisfilet, in 4 gelijke stukken
 4 tot 8 plakjes parmaham
 3 el Olijfolie, om te bakken
 25 gr Rucola
 Handvol takjes fijne kruiden, bijv. kervel, bladpeterselie, di
 1 Bosuitje, in ringetjes
 2 tl Kappertjes
 4 el Extra vierge olijfolie
 3 mini-pruimtomaatjes (pomodorini), in plakjes

Instructies

1

Wikkel de schelvisfilet in de parmaham. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak de visfilets in 5 minuten krokant en net gaar.

2

Meng de rucola met de kruiden, het bosuitje en de kappertjes. Maak de kruidensalade aan met de olijfolie, wat zout en peper.

3

Leg een flinke toef kruidensalade met de tomaatjes op 4 borden. Leg de schelvis erbij.

Omwikkel voor een extra volle smaak de vis ook eens met pancetta (Italiaans spek).
Schelvis in parmaham met fijn kruidenslaatje