Schelvis in parmaham met fijn kruidenslaatje
Started 29 October 2020
0 Likes
0 Comments
200 gr Schelvisfilet, in 4 gelijke stukken
4 tot 8 plakjes parmaham
3 el Olijfolie, om te bakken
25 gr Rucola
Handvol takjes fijne kruiden, bijv. kervel, bladpeterselie, di
1 Bosuitje, in ringetjes
2 tl Kappertjes
4 el Extra vierge olijfolie
3 mini-pruimtomaatjes (pomodorini), in plakjes
1
Wikkel de schelvisfilet in de parmaham. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak de visfilets in 5 minuten krokant en net gaar.
2
Meng de rucola met de kruiden, het bosuitje en de kappertjes. Maak de kruidensalade aan met de olijfolie, wat zout en peper.
3
Leg een flinke toef kruidensalade met de tomaatjes op 4 borden. Leg de schelvis erbij.
Omwikkel voor een extra volle smaak de vis ook eens met pancetta (Italiaans spek).
Ingrediënten
200 gr Schelvisfilet, in 4 gelijke stukken
4 tot 8 plakjes parmaham
3 el Olijfolie, om te bakken
25 gr Rucola
Handvol takjes fijne kruiden, bijv. kervel, bladpeterselie, di
1 Bosuitje, in ringetjes
2 tl Kappertjes
4 el Extra vierge olijfolie
3 mini-pruimtomaatjes (pomodorini), in plakjes
Instructies
1
Wikkel de schelvisfilet in de parmaham. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak de visfilets in 5 minuten krokant en net gaar.
2
Meng de rucola met de kruiden, het bosuitje en de kappertjes. Maak de kruidensalade aan met de olijfolie, wat zout en peper.
3
Leg een flinke toef kruidensalade met de tomaatjes op 4 borden. Leg de schelvis erbij.
Omwikkel voor een extra volle smaak de vis ook eens met pancetta (Italiaans spek).