Spaghetti met roze garnalen

Spaghetti met roze garnalen

 100 gr roze garnalen
 200 gr spaghetti
 3 el olijfolie
 1 prei
 250 ml kant en klare tomatensaus
 100 gr verse roomkaas met kruiden
 2 el fijngeknipte bieslook
 zout en peper
1

Kook de spaghetti in ruim kokend water met een snufje zout en een scheutje olie gaar. Afgieten en laten uitlekken en mengen met wat (vers gemalen) peper.

2

Snijd de prei in zeer smalle ringen en bak ze in een diepe pan, in de olie zachtjes tot dat ze glazig zijn. Roer de tomatensaus erdoor en breng het geheel aan de kook en laat de saus een paar minuten pruttelen.

3

Verkruimel de verse roomkaas.

4

Voeg de garnalen aan de saus en toe warm de saus nog 2 minuten door.

5

Doe de spaghetti in een schaal, schep de saus erop en verdeel de verse roomkaas en de bieslook erover.

Ingrediënten

 100 gr roze garnalen
 200 gr spaghetti
 3 el olijfolie
 1 prei
 250 ml kant en klare tomatensaus
 100 gr verse roomkaas met kruiden
 2 el fijngeknipte bieslook
 zout en peper

Instructies

1

Kook de spaghetti in ruim kokend water met een snufje zout en een scheutje olie gaar. Afgieten en laten uitlekken en mengen met wat (vers gemalen) peper.

2

Snijd de prei in zeer smalle ringen en bak ze in een diepe pan, in de olie zachtjes tot dat ze glazig zijn. Roer de tomatensaus erdoor en breng het geheel aan de kook en laat de saus een paar minuten pruttelen.

3

Verkruimel de verse roomkaas.

4

Voeg de garnalen aan de saus en toe warm de saus nog 2 minuten door.

5

Doe de spaghetti in een schaal, schep de saus erop en verdeel de verse roomkaas en de bieslook erover.

Spaghetti met roze garnalen