Zalmforel uit de oven

Zalmforel uit de oven

 2 zalmforellen
 2 paprika's
 2 uien
 3 teentje(s) knoflook (grote)
 5 trostomaten
 (kruiden)boter
 Himalaya zout grof
 grove mix peper
 2 citroenen
keukengerei
 aluminium folie
 platte glazen ovenschaal
Voorbereiding
1

Snij de ui en paprika in blokjes.

2

Snij de knoflook grof.

3

Snij de tomaten in partjes.

4

Spoel de forellen met koud water af en dep droog in keukenpapier.

5

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Bereiding
6

Leg de paprika en ui op een vel aluminiumfolie (1 vel per forel)

7

Leg de forel op het groenten-bed.

8

Leg een deel van de tomaten en de helft van de knoflook in de buikholte van de forellen, leg de rest van de tomaten om de forellen heen en maal wat peper en zout over de forel. Verdeel de rest van de knoflook over de forel.

9

Snij de citroenen in plakjes en leg deze over de forel.

10

Verdeel de (kruiden) boter over de forel.

11

Vouw het aluminiumfolie dicht en plaats de forellen 25 a 30 minuten in de oven.

Serveer de forel vanuit de folie op tafel met frietjes, aardappelkroketjes of aardappelgratin.

Ingrediënten

 2 zalmforellen
 2 paprika's
 2 uien
 3 teentje(s) knoflook (grote)
 5 trostomaten
 (kruiden)boter
 Himalaya zout grof
 grove mix peper
 2 citroenen
keukengerei
 aluminium folie
 platte glazen ovenschaal

Instructies

Voorbereiding
1

Snij de ui en paprika in blokjes.

2

Snij de knoflook grof.

3

Snij de tomaten in partjes.

4

Spoel de forellen met koud water af en dep droog in keukenpapier.

5

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Bereiding
6

Leg de paprika en ui op een vel aluminiumfolie (1 vel per forel)

7

Leg de forel op het groenten-bed.

8

Leg een deel van de tomaten en de helft van de knoflook in de buikholte van de forellen, leg de rest van de tomaten om de forellen heen en maal wat peper en zout over de forel. Verdeel de rest van de knoflook over de forel.

9

Snij de citroenen in plakjes en leg deze over de forel.

10

Verdeel de (kruiden) boter over de forel.

11

Vouw het aluminiumfolie dicht en plaats de forellen 25 a 30 minuten in de oven.

Serveer de forel vanuit de folie op tafel met frietjes, aardappelkroketjes of aardappelgratin.
Zalmforel uit de oven