Tartaar van Kabeljauw en Hollandse garnalen.
Tartaar is een rauw voorgerecht van vis of vlees. Bekend zijn o.a. de varianten met kalfsvlees en tonijn. Minder bekend is deze versie met rauwe kabeljauwfilet aangemaakt met koriander en olijfolie, afgetopt met zalige Hollandse garnalen. Dit wordt jouw nieuwe favoriet! Kijk voor dit heerlijke recept op onze bron pagina.


Gegrilde kabeljauw met roergebakken groenten.

Wilt u ook eens wat ander en zoekt u een heerlijk recept met kabeljauw van de grill? Kijk dan zeker voor dit recept op onze bron pagina.


Mediterrane stoofschotel met tomaat en kabeljauw.

Een stoofschotel is in de wintermaanden altijd welkom bij velen. Wij hebben via onze bron dit heerlijke recept voor u geselecteerd.


Spaanse viskoekjes.

Een feestje of een borrel? Deze Spaanse viskoekjes zijn er ideaal voor! Deze vis in een jasje is heerlijk en dip je lekker weg in de chilisaus. Uit dit recept haal je ongeveer zestien heerlijke Spaanse viskoekjes, zo kan je zelf inschatten voor hoeveel personen jij dit wilt bereiden.


Kabeljauw op oosterse wijze.

Deze titel spreekt voor zich. Kabeljauw met een oosters tintje. Klik hier voor het overheerlijke recept.


Op de huid gebakken kabeljauw.

Kabeljauw klaarmaken is echt niet zo moeilijk. En op de huid is hij op z’n lekkerst gebakken in de (room)boter. Heeft u ook honger gekregen van het kijken naar de foto? klik dan hier voor onze bron pagina met recept.


Kabeljauwschotel met lente-uitjes, champignons en amandelen.

Dit gerecht kan je combineren met aardappelpuree en sperziebonen voor een compleet hoofdgerecht. Eet smakelijk! Voor het recept ga je naar onze bron pagina.


Kabeljauw in specerijenjus.

Dit gerecht is lekker met gebakken krielaardappeltjes en wat zeekraal salade. Klik hier voor het recept.


Kabeljauw met tomaatjes uit de oven.

Deze ovenschotel is een echte aanrader voor in de herfst. Een dikke kabeljauwhaas of filet met (tros)tomaatjes uit de oven. En het hoeft maar 15 minuten in de oven.

Met dit recept maak je iedereen aan tafel blij! Eet smakelijk.


Pikante kabeljauw met wilde rijst.

Ben jij ook een liefhebber van een pittig smaakje op je bord? Klik dan snel door naar dit heerlijk (pittig) recept.