Elke maand zullen wij drie heerlijke gerechten toevoegen. Zoekt u een bepaalde vissoort, klik dan op het vergrootglas in het menu.
Gegrilde kreeft met botersaus
Mosselen koken op klassieke wijze
Gratin van lentegroenten met zalmhaasje
Rauw gemarineerde coquilles
Kabeljauwhaasjes met smokeye paprikahummus en zeekraalsalade
Bagel met gerookte zalm
Kruidige tilapia met romige groenten
Gestoomde zeeduivel in paksoi
Kabeljauwschotel met lente-uitjes, champignons en amandelen
Gebakken dorade met tomaten-basilicumsaus
Zeeduivelcurry met sperziebonen
Rolletjes van tong gevuld met pesto en paprika
Zeeduivel met zongedroogde tomaten en kappertjessaus
Paling in ‘t Groen
Sashimi salade met wasabi dressing
Gebakken schol met basilicumsaus
Spaghetti met roze garnalen
Dorade uit de oven
Pappardelle met langoustines
Pikante kabeljauw met wilde rijst
Gegrilde kabeljauw met roergebakken groenten
Kabeljauw met specerijenjus
Coquilles op gemarineerde rodekool
Gegrilde roodbaars op kruidencouscous
Tong ‘Wellington’ met pesto
Krokante zalm en groene asperges
Tong met paddenstoelen, abrikoos en pompoen
Coquilles met avocado
Tajine met zomergroenten en schelvis
Kabeljauw met tomaatjes uit de oven
Dorade in zoutkorst
Schelvis in parmaham met fijn kruidenslaatje
Roodbaars met groente uit de oven
Italiaanse mosselen
Zalmforel uit de oven
Spinazieflensjes met zalm en schapenkaas
Zeeduivel met spek en rozemarijn
Bron: Visrecepten.nl