Elke maand zullen wij drie heerlijke gerechten toevoegen. Zoekt u een bepaalde vissoort, klik dan op het vergrootglas in het menu.

Kabeljauw met tomaatjes uit de oven
Kabeljauw met tomaatjes uit de oven

Lees meer
Gegrilde kreeft met botersaus
Gegrilde kreeft met botersaus

Lees meer
Gratin van lentegroenten met zalmhaasje
Gratin van lentegroenten met zalmhaasje

Lees meer
Paling in ‘t Groen
Paling in ‘t Groen

Lees meer
Kabeljauwschotel met lente-uitjes, champignons en amandelen
Kabeljauwschotel met lente-uitjes, champignons en amandelen

Lees meer
Spinazieflensjes met zalm en schapenkaas
Spinazieflensjes met zalm en schapenkaas

Lees meer
Krokante zalm en groene asperges
Krokante zalm en groene asperges

Lees meer
Gegrilde kabeljauw met roergebakken groenten
Gegrilde kabeljauw met roergebakken groenten

Lees meer
Tong met paddenstoelen, abrikoos en pompoen
Tong met paddenstoelen, abrikoos en pompoen

Lees meer
Sashimi salade met wasabi dressing
Sashimi salade met wasabi dressing

Lees meer
Bagel met gerookte zalm
Bagel met gerookte zalm

Lees meer
Kabeljauwhaasjes met smokey paprikahummus en zeekraalsalade
Kabeljauwhaasjes met smokey paprikahummus en zeekraalsalade

Lees meer
Gestoomde zeeduivel in paksoi
Gestoomde zeeduivel in paksoi

Lees meer
Roodbaars met groente uit de oven
Roodbaars met groente uit de oven

Lees meer
Pappardelle met langoustines
Pappardelle met langoustines

Lees meer
Tong ‘Wellington’ met pesto
Tong ‘Wellington’ met pesto

Lees meer
Kruidige tilapia met romige groenten
Kruidige tilapia met romige groenten

Lees meer
Gegrilde roodbaars op kruidencouscous
Gegrilde roodbaars op kruidencouscous

Lees meer
Zeeduivelcurry met sperziebonen
Zeeduivelcurry met sperziebonen

Lees meer
Italiaanse mosselen
Italiaanse mosselen

Lees meer
Pikante kabeljauw met wilde rijst
Pikante kabeljauw met wilde rijst

Lees meer
Gebakken schol met basilicumsaus
Gebakken schol met basilicumsaus

Lees meer
Schelvis in parmaham met fijn kruidenslaatje
Schelvis in parmaham met fijn kruidenslaatje

Lees meer
Zeeduivel met zongedroogde tomaten en kappertjessaus
Zeeduivel met zongedroogde tomaten en kappertjessaus

Lees meer
Mosselen koken op klassieke wijze
Mosselen koken op klassieke wijze

Lees meer
Zeeduivel met spek en rozemarijn
Zeeduivel met spek en rozemarijn

Lees meer
Kabeljauw met specerijenjus
Kabeljauw met specerijenjus

Lees meer
Tajine met zomergroenten en schelvis
Tajine met zomergroenten en schelvis

Lees meer
Spaghetti met roze garnalen
Spaghetti met roze garnalen

Lees meer
Rolletjes van tong gevuld met pesto en paprika
Rolletjes van tong gevuld met pesto en paprika

Lees meer

Bron: Visrecepten.nl