Elke maand zullen wij drie heerlijke gerechten toevoegen. Zoekt u een bepaalde vissoort, klik dan op het vergrootglas in het menu.
Gebakken schol met basilicumsaus
Kabeljauwschotel met lente-uitjes, champignons en amandelen
Gratin van lentegroenten met zalmhaasje
Gebakken dorade met tomaten-basilicumsaus
Coquilles op gemarineerde rodekool
Tong met paddenstoelen, abrikoos en pompoen
Tong ‘Wellington’ met pesto
Mosselen koken op klassieke wijze
Kabeljauw met specerijenjus
Gegrilde kreeft met botersaus
Dorade in zoutkorst
Bagel met gerookte zalm
Zeeduivel met zongedroogde tomaten en kappertjessaus
Krokante zalm en groene asperges
Gegrilde roodbaars op kruidencouscous
Italiaanse mosselen
Spinazieflensjes met zalm en schapenkaas
Schelvis in parmaham met fijn kruidenslaatje
Rolletjes van tong gevuld met pesto en paprika
Zalmforel uit de oven
Gestoomde zeeduivel in paksoi
Paling in ‘t Groen
Kruidige tilapia met romige groenten
Pikante kabeljauw met wilde rijst
Gegrilde kabeljauw met roergebakken groenten
Kabeljauw met tomaatjes uit de oven
Rauw gemarineerde coquilles
Tajine met zomergroenten en schelvis
Sashimi salade met wasabi dressing
Zeeduivelcurry met sperziebonen
Coquilles met avocado
Dorade uit de oven
Pappardelle met langoustines
Zeeduivel met spek en rozemarijn
Spaghetti met roze garnalen
Roodbaars met groente uit de oven
Kabeljauwhaasjes met smokeye paprikahummus en zeekraalsalade
Bron: Visrecepten.nl