Elke maand zullen wij minimaal drie heerlijke gerechten toevoegen. Zoekt u een bepaalde vissoort, klik dan op het vergrootglas in het menu.
Gebakken schol met basilicumsaus
Gratin van lentegroenten met zalmhaasje
Zeeduivel met spek en rozemarijn
Zeeduivelcurry met sperziebonen
Papillot van schol, lente-ui en kerstomaten
Vispapillot “bouillabaisse”
Schelvis in parmaham met fijn kruidenslaatje
Papillot met rode poon, venkel en tomaten
Bagel met gerookte zalm
Dorade uit de oven
Pappardelle met langoustines
Op de huid gebakken kabeljauw
Pissaladière
Gestoomde zeeduivel in paksoi
Pikante kabeljauw met wilde rijst
Gegrilde kabeljauw met roergebakken groenten
Kabeljauw met specerijenjus
Zeetong à la meunière
Stoofpotje van gegrilde inktvis
Krokante zalm en groene asperges
Makreel(maaltijd)salade
Italiaanse schotel met makreel
Spaanse viskoekjes
Roodbaars met groente uit de oven
Gesmoorde scheermessen met knoflook
Mosselen koken op klassieke wijze
Spaghetti met roze garnalen
Gegrilde roodbaars op kruidencouscous
Tong met paddenstoelen, abrikoos en pompoen
Spinazieflensjes met zalm en schapenkaas
Pijlinktvis gevuld met pijnboompitten
Gebakken makreel met citroen
Gebakken dorade met tomaten-basilicumsaus
Pijlinktvis gevuld met pittige spinazie
Rolletjes van tong gevuld met pesto en paprika
Sashimi salade met wasabi dressing
Coquilles op gemarineerde rodekool
Rauw gemarineerde coquilles
Mediterrane stoofschotel kabeljauw
Witte aspergesalade met Holl garnalen
Zalmforel uit de oven
Crostini met makreel
Gefrituurde Hollandse garnalen
Kruidige tilapia met romige groenten
Groenten wrap met kruidige inktvisringen
Gevulde inktvis
Verse makreel gemarineerd in wijn
Tartaar van kabeljauw en Holl garnalen
Wijtingfilets in tomaten-sojasaus
Paling in ‘t Groen
Zeeduivel met zongedroogde tomaten en kappertjessaus
Kabeljauwschotel met lente-uitjes, champignons en amandelen
Tajine met zomergroenten en schelvis
Tong ‘Wellington’ met pesto
Kabeljauwhaasjes met smokeye paprikahummus en zeekraalsalade
Italiaanse mosselen
Kabeljauw met tomaatjes uit de oven
Coquilles met avocado
Kabeljauw op oosterse wijze
Gegrilde kreeft met botersaus
Dorade in zoutkorst
Bron: Visrecepten.nl