Elke maand zullen wij drie heerlijke gerechten toevoegen. Zoekt u een bepaalde vissoort, klik dan op het vergrootglas in het menu.
Kruidige tilapia met romige groenten
Gebakken dorade met tomaten-basilicumsaus
Sashimi salade met wasabi dressing
Coquilles op gemarineerde rodekool
Zeeduivel met spek en rozemarijn
Tong ‘Wellington’ met pesto
Zeeduivel met zongedroogde tomaten en kappertjessaus
Tajine met zomergroenten en schelvis
Zalmforel uit de oven
Kabeljauw met tomaatjes uit de oven
Dorade uit de oven
Gebakken schol met basilicumsaus
Bagel met gerookte zalm
Krokante zalm en groene asperges
Mosselen koken op klassieke wijze
Dorade in zoutkorst
Rolletjes van tong gevuld met pesto en paprika
Tong met paddenstoelen, abrikoos en pompoen
Schelvis in parmaham met fijn kruidenslaatje
Kabeljauwschotel met lente-uitjes, champignons en amandelen
Roodbaars met groente uit de oven
Rauw gemarineerde coquilles
Zeeduivelcurry met sperziebonen
Pappardelle met langoustines
Gegrilde roodbaars op kruidencouscous
Spinazieflensjes met zalm en schapenkaas
Pikante kabeljauw met wilde rijst
Spaghetti met roze garnalen
Gestoomde zeeduivel in paksoi
Paling in ‘t Groen
Italiaanse mosselen
Gegrilde kreeft met botersaus
Gratin van lentegroenten met zalmhaasje
Kabeljauw met specerijenjus
Gegrilde kabeljauw met roergebakken groenten
Coquilles met avocado
Kabeljauwhaasjes met smokeye paprikahummus en zeekraalsalade
Bron: Visrecepten.nl