Elke maand zullen wij drie heerlijke gerechten toevoegen. Zoekt u een bepaalde vissoort, klik dan op het vergrootglas in het menu.
Gegrilde kabeljauw met roergebakken groenten
Gebakken dorade met tomaten-basilicumsaus
Rolletjes van tong gevuld met pesto en paprika
Bagel met gerookte zalm
Mosselen koken op klassieke wijze
Rauw gemarineerde coquilles
Krokante zalm en groene asperges
Zalmforel uit de oven
Tajine met zomergroenten en schelvis
Kabeljauwhaasjes met smokeye paprikahummus en zeekraalsalade
Zeeduivel met zongedroogde tomaten en kappertjessaus
Zeeduivel met spek en rozemarijn
Dorade uit de oven
Zeeduivelcurry met sperziebonen
Pappardelle met langoustines
Coquilles op gemarineerde rodekool
Coquilles met avocado
Schelvis in parmaham met fijn kruidenslaatje
Tong ‘Wellington’ met pesto
Kabeljauwschotel met lente-uitjes, champignons en amandelen
Kabeljauw met specerijenjus
Gratin van lentegroenten met zalmhaasje
Kruidige tilapia met romige groenten
Gestoomde zeeduivel in paksoi
Spaghetti met roze garnalen
Tong met paddenstoelen, abrikoos en pompoen
Gegrilde kreeft met botersaus
Pikante kabeljauw met wilde rijst
Italiaanse mosselen
Gegrilde roodbaars op kruidencouscous
Spinazieflensjes met zalm en schapenkaas
Kabeljauw met tomaatjes uit de oven
Dorade in zoutkorst
Sashimi salade met wasabi dressing
Roodbaars met groente uit de oven
Paling in ‘t Groen
Gebakken schol met basilicumsaus
Bron: Visrecepten.nl