Elke maand zullen wij drie heerlijke gerechten toevoegen. Zoekt u een bepaalde vissoort, klik dan op het vergrootglas in het menu.
Gegrilde kabeljauw met roergebakken groenten
Kabeljauw met tomaatjes uit de oven
Sashimi salade met wasabi dressing
Gegrilde kreeft met botersaus
Zeeduivel met zongedroogde tomaten en kappertjessaus
Gestoomde zeeduivel in paksoi
Gebakken schol met basilicumsaus
Tong ‘Wellington’ met pesto
Roodbaars met groente uit de oven
Paling in ‘t Groen
Zeeduivelcurry met sperziebonen
Kabeljauwhaasjes met smokeye paprikahummus en zeekraalsalade
Mosselen koken op klassieke wijze
Zalmforel uit de oven
Kabeljauw met specerijenjus
Spaghetti met roze garnalen
Italiaanse mosselen
Pikante kabeljauw met wilde rijst
Krokante zalm en groene asperges
Rauw gemarineerde coquilles
Rolletjes van tong gevuld met pesto en paprika
Kruidige tilapia met romige groenten
Spinazieflensjes met zalm en schapenkaas
Tajine met zomergroenten en schelvis
Coquilles met avocado
Gebakken dorade met tomaten-basilicumsaus
Zeeduivel met spek en rozemarijn
Dorade in zoutkorst
Schelvis in parmaham met fijn kruidenslaatje
Bagel met gerookte zalm
Gratin van lentegroenten met zalmhaasje
Kabeljauwschotel met lente-uitjes, champignons en amandelen
Gegrilde roodbaars op kruidencouscous
Pappardelle met langoustines
Coquilles op gemarineerde rodekool
Dorade uit de oven
Tong met paddenstoelen, abrikoos en pompoen
Bron: Visrecepten.nl