Elke maand zullen wij minimaal drie heerlijke gerechten toevoegen. Zoekt u een bepaalde vissoort, klik dan op het vergrootglas in het menu.
Dorade uit de oven
Zeeduivel met spek en rozemarijn
Gratin van lentegroenten met zalmhaasje
Pijlinktvis gevuld met pijnboompitten
Gebakken schol met basilicumsaus
Gevulde inktvis
Kabeljauw op oosterse wijze
Makreel(maaltijd)salade
Gefrituurde Hollandse garnalen
Mediterrane stoofschotel kabeljauw
Coquilles met avocado
Spinazieflensjes met zalm en schapenkaas
Tong met paddenstoelen, abrikoos en pompoen
Verse makreel gemarineerd in wijn
Kabeljauwhaasjes met smokeye paprikahummus en zeekraalsalade
Spaanse viskoekjes
Stoofpotje van gegrilde inktvis
Papillot met rode poon, venkel en tomaten
Spaghetti met roze garnalen
Groenten wrap met kruidige inktvisringen
Papillot van schol, lente-ui en kerstomaten
Kabeljauwschotel met lente-uitjes, champignons en amandelen
Kabeljauw met specerijenjus
Tartaar van kabeljauw en Holl garnalen
Bagel met gerookte zalm
Paling in ‘t Groen
Pissaladière
Schelvis in parmaham met fijn kruidenslaatje
Gebakken makreel met citroen
Zeetong à la meunière
Gestoomde zeeduivel in paksoi
Gebakken dorade met tomaten-basilicumsaus
Pappardelle met langoustines
Wijtingfilets in tomaten-sojasaus
Witte aspergesalade met Holl garnalen
Zalmforel uit de oven
Gegrilde roodbaars op kruidencouscous
Kabeljauw met tomaatjes uit de oven
Op de huid gebakken kabeljauw
Tajine met zomergroenten en schelvis
Kruidige tilapia met romige groenten
Krokante zalm en groene asperges
Sashimi salade met wasabi dressing
Tong ‘Wellington’ met pesto
Mosselen koken op klassieke wijze
Gegrilde kabeljauw met roergebakken groenten
Italiaanse schotel met makreel
Pijlinktvis gevuld met pittige spinazie
Coquilles op gemarineerde rodekool
Pikante kabeljauw met wilde rijst
Rolletjes van tong gevuld met pesto en paprika
Roodbaars met groente uit de oven
Italiaanse mosselen
Crostini met makreel
Rauw gemarineerde coquilles
Vispapillot “bouillabaisse”
Zeeduivel met zongedroogde tomaten en kappertjessaus
Dorade in zoutkorst
Gesmoorde scheermessen met knoflook
Gegrilde kreeft met botersaus
Zeeduivelcurry met sperziebonen
Bron: Visrecepten.nl