Elke maand zullen wij drie heerlijke gerechten toevoegen. Zoekt u een bepaalde vissoort, klik dan op het vergrootglas in het menu.
Schelvis in parmaham met fijn kruidenslaatje
Roodbaars met groente uit de oven
Coquilles met avocado
Italiaanse mosselen
Kabeljauw met tomaatjes uit de oven
Gegrilde roodbaars op kruidencouscous
Zeeduivel met zongedroogde tomaten en kappertjessaus
Rolletjes van tong gevuld met pesto en paprika
Pappardelle met langoustines
Kabeljauw met specerijenjus
Bagel met gerookte zalm
Kruidige tilapia met romige groenten
Spinazieflensjes met zalm en schapenkaas
Rauw gemarineerde coquilles
Zalmforel uit de oven
Tong met paddenstoelen, abrikoos en pompoen
Sashimi salade met wasabi dressing
Coquilles op gemarineerde rodekool
Mosselen koken op klassieke wijze
Gebakken schol met basilicumsaus
Kabeljauwschotel met lente-uitjes, champignons en amandelen
Zeeduivel met spek en rozemarijn
Kabeljauwhaasjes met smokeye paprikahummus en zeekraalsalade
Spaghetti met roze garnalen
Gegrilde kabeljauw met roergebakken groenten
Paling in ‘t Groen
Gegrilde kreeft met botersaus
Gebakken dorade met tomaten-basilicumsaus
Gratin van lentegroenten met zalmhaasje
Zeeduivelcurry met sperziebonen
Dorade in zoutkorst
Krokante zalm en groene asperges
Gestoomde zeeduivel in paksoi
Dorade uit de oven
Pikante kabeljauw met wilde rijst
Tajine met zomergroenten en schelvis
Tong ‘Wellington’ met pesto
Bron: Visrecepten.nl